HOTEL KOLLEKCIÓHU
Maximális kényelmet és kiváló pihenést ígér minden vendégnek, biztosítva a tartós minőséget és az egyszerű karbantartást a szállodatulajdonos számára.A TED-BED kifejlesztette a vendéglátás számára a gondosan válogatott 2 kollekcióból (Comfort, és Prémium,) álló portfóliót. A katalógus minden terméke a legújabb innovációk felhasználásával készült az ágyneműiparban történt technológiai fejlesztésekkel, és a jelenlegi textil trendekkel összhangban. A szállodaipar egyedi igényeinek megfelelően, termékeink a legjobbat kínálják a szállásadóknak, a legtöbb hozzáadott értéket a vendégek számára, és a legtökéletesebb éjszakai alvást biztosítja az ügyfeleknek.
Pure sense of beingA TED-BED tagja az EBIA-nakA TED-BED minősített alapanyagokat és innovatív technológiákat használTranslation: A TED-BED rendelkezik a következő certikációval ISO 9001:2015; ISO 14001:2015A TED-BED integrált SAP rendszert használA TED-BED matracai káros anyagokra tesztelve vannak az Oeko-Tex standardekkel összhangban
Referenciák A TED Bed matracainak vásárlását szállodánk magas szintű minőségpolitkájához igazítottuk. Szakértő, a megrendelői igényeket maximálisan kielégítő értékesítési háttér segítette a megfelelő matracok kiválasztását. Vendégeink elégedettsége eredményezi a vásárlói véleményünket és ajánlom jó szívvel a cég termékeit.Arató Henrietta, szállodaigazgató, Elizabeth Hotel****GyulaSzállodánk az elmúlt években több alkalommal vásárolt a TED matracot. Összesen kb 300 darabot használnak vendégeink, a legnagyobb megelégedettséggel.Minden szállodában az alváskomfort az egyik legfontosabb tényező. A TED matracok a legkényesebb ízlésnek is megfelelnek. Vendégeink több alkalommal is a mi segítségünket kérték, annak érdekében, hogy a forgalmazótól direktben vásárolhassanak és így otthoni matracaikat az itt megszerzett „alvásélmény után” kicserélték TED matracra. Mint szálloda igazgatónak ezek a legeslegjobb visszajelzések a vendégektől.