Ne várjon hívjon minket most !!!
IMG-LOGO

Ágyalap premium line hotelek részére

Premium Line kollekciónk a legmagasabb osztályú, speciálisan megtervezett termékeinket ajánlja,amelyek a paratlan kényelem és nyugalom érzését biztosítják alvás közben. Az i-Springs SuperComfort innovativ technológia rendkívül precíz és kényelmes alátámasztást biztosít, nyomás ésfeszultség érzet nélkul. Az elegáns formatervezés könnyedén összeegyeztethetó a külonbozó belsőtérekkel, luxus dizájnt kölcsönözve minden helyiségnek.

Ágyalap premium line for hotelsPremium Line kollekciónk a legmagasabb osztályú, speciálisan megtervezett termékeinket ajánlja,amelyek a paratlan kényelem és nyugalom érzését biztosítják alvás közben. Az i-Springs SuperComfort innovativ technológia rendkívül precíz és kényelmes alátámasztást biztosít, nyomás ésfeszultség érzet nélkul. Az elegáns formatervezés könnyedén összeegyeztethetó a külonbozó belsőtérekkel, luxus dizájnt kölcsönözve minden helyiségnek.

  • Magasság lábak nélkül: ≈ 23 cm (+/- 1) cm
  • Lábak magasságok 5 cm , 12 cm , 11 cm
  • Alap    Ágyalap premium line metszet Alap- Magas minőségű ágykeret, pocket típusú rugósszerkezettel, amely érezhetően javítja a matrackényelmét és az ágyból valódi luxus fekhelyet varázsol. Az egymástól független rugócskák alkalmazkodnak a testmozgásokhoz, biztosítvaa test természetes fekvését és megszüntetik afeszültséget alvás közben.
  • Választható szövetek.

    szövetek

SKU: BOR-07 Kategória: Ágyalap

További termékek

Rugalmas ágyalap 610 hotelek részére

*****

A rugalmas alátámasztás a lamellás ágykeretnek köszönhetően egyenletesen elosztja a testtömeget és jelentősen javítja a matrac kényelmét. Elegáns design és luxus kárpitozás.