Ne várjon hívjon minket most !!!
IMG-LOGO

Kemény agyalap high premium line for hotels

Praktikus ágykeret, amely bármely típusú matracnak rögzített alátámasztást biztosit.A nagyobb magasság kényelmesebbé teszi a leülést és felállást az ágyból Klasszikus vagy Skandináv dizájn.

Kemény agyalap high premium line for hotelsPraktikus ágykeret, amely bármely típusú matracnak rögzített alátámasztást biztosit.A nagyobb magasság kényelmesebbé teszi a leülést és felállást az ágyból Klasszikus vagy Skandináv dizájn.

  • Magasság lábak nélkül: ≈ 25 cm (+/- 1) cm
  • Lábak magasságok 5 cm , 12 cm , 11 cm
  • Alap    Kemény agyalap high premium line for hotels Kemény alap: - Steppelt szélű, minőségi matrachuzat - Sodrott, nem szövött textil - Tűvel lyuggatott filc - Stabil puhafa szerkezet, szegőlécekkel megerősítve A Kemény ágyalap erős faszerkezete összhangban van a hagyományosan készült luxus ágyakkal. A különleges nem szövött textil borítás, a lágy töltet, és a magas színvonalú kinézet tökéletesen kiegészíti bármely TED matracot.
  • Választható szövetek.

    szövetek

SKU: BOR-07 Kategória: Ágyalap

További termékek

Rugalmas ágyalap 610 hotelek részére

*****

A rugalmas alátámasztás a lamellás ágykeretnek köszönhetően egyenletesen elosztja a testtömeget és jelentősen javítja a matrac kényelmét. Elegáns design és luxus kárpitozás.