09:30 - 18:00

Nyitva hétfőtöl - Péntekig

06 20 9581 003

Hívjon minket ingyenes konzultációért

Matrac karbantartásAz a tökéletes matrac, amelyik folyamatosan biztosítja a szükséges alátámasztást az évek során. A matracot azonban karban kell tartani, hogy mindig a lehető legjobb állapotban legyen.  • A matrac kiszállítása után távolítsa el a csomagolást, és hagyja a matracot lélegezni, hogy a nedvesség vagy hideg által okozott tárolási szagok elpárologjanak. Ideális esetben a matracot hetente kell szellőztetni az ágynemű eltávolításával.
  • A matracot rendszeresen meg kell fordítani, hogy a benyomódások következtében ne váljon egyenetlenné az alvási felület.
  • A matracvédő alkalmazása segít a matrac tisztaságának megőrzésében, valamint az élettartam meghosszabbításában.
  • A verejték, a por és a szerves foltok idővel rontják a matrac kinézetét és higiéniáját, valamint kellemetlen szagokat okozhatnak, és hatásukra baktériumok terjedhetnek el a matracban.
  • A TED matrachigiéniai termékei segítenek abban, hogy a matrac felülete és belseje mindig tiszta, szag- és poratkamentes legyen – a matrac tulajdonságainak befolyásolása nélkül.
A TED-BED nem vállal felelősséget az esetleges tipográfiai hibákért. A feltüntetett képek csak illusztrációk, emiatt előfordulhat eltérés a valós termékek színei és anyagai között a katalógusban szereplőkhöz képest. A gyártó fenntartja a jogot, hogy változtasson a termékek kinézetén, összetételén és árain.

HOTELMATRAC